Slide

WESTERQWARNS STÄLLPLATSER

Vi är en husbilsställplats som erbjuder en avslappnad, vacker och fräsch miljö med ett stort utbud inom ett stenkast för den som inte bara vill sitta i solstolen.

Rakt över gatan, bara några meter från Westerqwarn, hittar vi populära Strömsholms Golfklubb. Du som är lite mer äventyrslysten hyr kajak av Lakeside Adventure och paddlar längs vackra Strömsholms kanal. Eller köp med några goda sallader och ta en cykeltur till någon fin plats vid Strömsholms kanal  samtidigt som ni njuter av de vackra omgivningarna.

I år har vi den stora glädjen att kunna inviga vår actiongolfbana. Den står klar under maj månad och ligger vid landsvägen på samma plan som husbilsställplanen.

Avnjut Västmanlands kanske hetaste vedugnspizzeria med ett gott glas rött till tonerna av Julio Iglesias eller ta med dig pizzan och luta dig tillbaka i solstolen intill din husbil och njut av den förtrollande utsikten av Strömsholms kanal.

Ställplatsaktuellt

Uppdatering 25 april -21

Från och med den 29 april kommer vi att öppna upp vår stora fina gräsmatta för husbilar igen. Dock så vill vi skicka med denna info:

 

Uppdatering 15 april -21

Äventyrsgolfbanebygge pågår alla veckans dagar och detta kan innefatta att det blir något högljutt i perioder. Vi försöker att göra det så sällan vi kan, men mellan kl 9-20 kan det vara lite väsen. Vi beräknar att bygget är klart senast i mitten på maj med invigning den 29 maj.

 

 

FAKTA

Vi har totalt ca 90 st ställplatser på sommaren.
varav 20 st elplatser vintertid på grus och 30 elplatser under sommaren när gräsmattan är öppen.

Pris 1 dygn med el 220 kr.
Pris 1 dygn utan el 170 kr.

Vi håller på att skapa en plattform för förbokning av totalt 37 st platser både med och utan el. Mer info kommer inom kort.
(De som bokat via ACAMP har sina platser som vanligt, men vi har blockerat nya reservationer fram till att det nya systemet är på plats)

Övriga platser än de förbokningsbara platserna tillämpar vi principen ”först till Qwarn” på.

INCHECKNING

Vi har självincheckning, först till kvarn gäller. Om du inte behöver el finns det i princip alltid plats för dig.

Du checkar in via swish till 123 674 55 41. Ange registreringsnumret i meddelandefältet.

När vedugnspizzerian är öppen går det bra att betala din ställplats där.

FRÅGOR?

Mindre frågor svara gärna Lennart på. Han bor i KABEn närmast servicehuset och fungerar som ställplatsvärd när han är här.

Har du andra frågor? Ring oss på 0220-406 88 eller skicka ett mail.

För att läsa våra nuvarande ställplatsregler klicka på länken så får du fram PDF-filen:

Nya ställplatsregler Westerqwarn 2021