INFORMATION INFÖR DITT JULBORD

Här kommer lite information inför ditt besök

*Ingång sker via Puben (södra sidan) där vi också har glöggmingel.

Glöggmingel öppnar upp 60 min innan sittning på kvällar & helger, på vardagar 30 min innan.

Har du någon i sällskapet som har svårt att gå i trappor, kan den personen gå in via ”Norra entrén” (gamla restaurangingången).

PS. När man bokar julbord hos oss kan man bli placerad i lite olika lokaler, lite beroende på hur mycket personer vi har på sittningarna. Kontakta oss snarast  om ni har speciella behov gällande tillgänglighet.

Blir ni ett förändrat antal än ni bokat för?
Privatpersoner & mindre grupper:
Förändring av antal sker till oss antingen per mail eller telefon senast 3 timmar innan bokad sittningstid, sker förändring inom dessa 3 timmar så debiteras en no-showavgift på 200 kr per utebliven person.

Större grupper och företag:

Senaste två veckor innan själva bokningen skall man meddela exakt antal gäster och det är det man blir debiterad för.

Specialkost & allergier:
Ska vi ha största möjlighet att tillgodose ev specialkost eller allergier behöver vi få in detta innan ert besök. Det kan vara allt i från laktos, gluten, vegetarian, vegan osv.

Vi lägger ner stor kärlek, tid & energi på att skapa en fantastiskt mysig julbordsupplevelse och ser framemot att hand om er!

Har man synpunkter på detta eller vidare frågor så går det bra att maila oss på bokningen, info@westerqwarn.se så kan vi säkert ordna en lösning som passar er.

// Jocke med personal