Slide FORDONSTRÄFFAR PÅ QWARN

MELLANSVERIGES KANSKE MEST POPULÄRA FORDONSTRÄFFAR

***

INGA FORDONSTRÄFFAR JUST NU.

** VIKTIG INFO gällande fordonsträffarna**
Idag 28/6 hade regeringen återigen en pressträff om lättnader, detta påverkar oss på det här sättet.
Lättnaderna från 1 juli betyder att vi maximalt skulle få ha 600 personer på plats stående.( Och då måste alla som t ex handlar mosbricka eller köpa glass sitta ner vid ett bord och äta upp.)
Lättnaden för att ta bort deltagartaket helt ligger planerat till september att släppa på.
Därför har vi valt att flytta fram det tilltänkta datumet för starten till den 6 september och hoppas att det släppt på då istället.
Vi om några vill att vi skall kunna dra igång dessa träffar, då det är en ENORMT viktig del i vår ekonomi med många besökare som upptäcker och handlar hos oss. Därför är vi på tårna och såklart öppnar upp så fort vi har en realistisk möjlighet att göra det.
Jag bedömer även idag att det inte finns en enda chans för oss att se till att det är maximalt 600 personer på plats och att inga andra är på området utöver det…
Enligt mina beräkningar är det minst 5000 personer på området en vanlig fordonsträffsmåndag med sol (se min beräkning längst ner om ni är intresserade)
Ni är otroligt välkomna alla dagar i veckan att bara komma och fika eller äta en schysst vedugnspizza fre-sön hos oss, men vi kan enligt lagen inte anordna träffar med nuvarande regelverk.
Många runtom i Sverige hittar egna lösningar för att ändå köra träffar, vi har valt att respektera den lag som ligger kvar för att begränsa smittspridningen framåt.
Många struntar i den totalt, och riskerar att bli av med tillstånd och annat.
Jag hoppas verkligen att ni vill besöka oss ändå i sommar trots att det inte är våra ordinarie fina fordonsträffar.
Beräkning antal personer:
Jag räknar grovt såhär 1200 fordon i snitt 2 personer(2400 pers) per bil, sen har vi ca 900 bilar som kommer med besökare i snitt 3 pers (2700per) då det är svårt att komma fram på måndagarna sen diverse cykelburna och gående. Med de bilburna är vi uppe ca 5000 personer redan där..
/ Jocke med personal

***