Slide FORDONSTRÄFFAR PÅ QWARN

MELLANSVERIGES KANSKE MEST POPULÄRA FORDONSTRÄFFAR

Förhoppningsvis kan vi ha premiär måndagen 10 maj. Sen kör vi varje måndag till och med avslutningen måndag 6 september.

Fordonsträff i Mölntorp vid Westerqwarn varje Måndag fr 10/5. Vecka 20-38 (sista den 6/9 ). kl 17-21

Stor utställningsparkering på gräsmatta och stor besöksparkering avskilt.

Mat & fika finns såklart i vår populära restaurang samt utomhus i en mycket trevlig miljö, mer info om utbudet kommer när det börjar närma sig.

Rekordet är på cirka 640 st fyrhjuliga utställningsfordon, 400 st mc o mopeder, totalt med besökare över 1200 st fordon!

Sedan 2009 är det i genomsnitt cirka 350 fordon utställda varje måndag. Träffen har hållit på sedan 2003.

Vi försöker driva vidare ett ”koncept!” som har fungerat bra i 10 år vilket ger gruppen en viss kunskap och erfarenhet som är en bra grund. Alla i gruppen har en väldigt viktig roll o funktion för att träffen ska fungera på ett tillfredsställande vis och givetvis är även besökarna och publiken en viktigt grundsten för träffens framtid.

Vi ses i sommar!

Utställningsplanen är avstängd fram till första parkeringsvärd anländer.

Vilka bilar är välkomna?

  • Veteranbil (30 år eller äldre)
  • Cabriolet i sportbilsmodell är välkomna.
  • Sportbilar som utmärker sig är välkomna.
  • Bilar i klassen lyxbil är välkomna.

Platsar inte ditt fordon i någon av dessa kriterier men anser att du har ett fordon väl värd att se? Då mailar du in till oss så får du ett beslut i förväg om du får komma in eller ej.

  • Alla Motorcyklar, Mopeder och Traktorer är välkomna.
  • 4-dörrars är även välkomna om de platsar i någon av kategorierna.
  • Ej bilar med för stora reklamtryck.

Det är inte tillåtet att ställa upp egna bord, detta för att vi ska kunna utrymma planen om något skulle inträffa. Man kan ha med sig en egen stol men denna får inte ställas framför eller bakom bilen utan mellan bilarna om plats finns.

Om ni som klubb vill boka in en plats för era bilar så går detta bra, boka gärna i så god tid som möjligt men absolut senast måndagen innan, detta för att vi ska kunna förbereda en plats för er.

Boka plats gör ni genom att höra av er till Daniel på mail: fordonstraff@westerqwarn.se

Dessa regler har bestämts av driftansvarig för westerqwarn och parkeringsvärdarna vid åsikter om bedömningsreglerna vända er till: fordonstraff@westerqwarn.se.